POLITICA DE RETURNARE

Vrem sa fiti complet satisfacuti atunci cand cumparati produse de la noi. Daca nu sunteti  incantati de bijuteriile achizitionate, va puteti intoarce si vom returna valoarea produselor comandate, dar nu si costurile de transport echivalente.

AlexandraNacuJewelry.com accepta toate returnarile fara motiv in termen de 10 zile. Aveti primele 5 zile pentru a ne trimite un e-mail cu “Returnare(nume)” si inca cinci zile pentru a returna pachetul. Aceasta inseamna ca produsul trebuie returnat in depozit in maxim 10 zile lucratoare.

Acceptam numai produse care sunt in starea si ambalajul lor original, nu sunt uzate, deteriorate si cu accesoriile primite.

Toate costurile de expediere vor fi suportate de client.

Bunurile trebuie returnate intr-un singur transport.

Ne rezervam dreptul de a refuza mai multe returnari din aceeasi comanda.

Atentie! NU acceptam pachetele cu ramburs.

In ceea ce priveste articolul 4 alineatul (1) litera (b) din Ordonanta Guvernului nr 130/2000, atunci cand se achizitioneaza produse pe www.alexandranacujewelry.com, cumparatorul are dreptul sa intoarca/inlocuiasca produsul o singura data.

Produsele gravate NU pot fi returnate!

Avem dreptul de a accepta sau de a rambursa dupa verificare, daca produsele indeplinesc conditiile cerute mai sus.

Pentru a returna un produs, trebuie sa indepliniti urmatoarele cerinte:

Trimiteti un e-mail la office@alexandranacujewelry.com cu subiectul “Returnare (nume)”. Va rugam sa trimiteti numele dvs. complet, numarul de telefon si numarul contului bancar in cazul in care banii ar trebui rambursati si CERE adresa la care sa se intoarca produsul. O data ce produsul ne revine in original nefolosit, in ambalajul original, vom transfera in contul bancar specificat, numai costul produsului fara taxele de transport, nu mai tarziu de 14 zile lucratoare, daca ati ales plata ramburs. In cazul in care ati avut transport GRATUIT, vi se va retine 18 lei reprezentand transportul. Daca alegeti sa returnati doar o parte si ati avut transport GRATUIT, iar valoarea nu mai depaseste 300 lei, se va retine din total transportul aferent, de 18 lei.

Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.