RETURNARE

POLITICA DE RETURNARE

Vrem sa fiti complet satisfacuti atunci cand cumparati produse de la noi!

AlexandraNacuJewelry.com accepta toate returnarile fara motiv in termen de 14 zile, insa am dori sa stim motivul returului dvs pentru imbunatatirea calitatii serviciilor. Aceasta inseamna ca produsul trebuie returnat in depozit in maxim 14 zile lucratoare.

Acceptam numai produse care sunt in starea si ambalajul lor original, nu sunt uzate, deteriorate si cu TOATE accesoriile primite (PUNGA, CERTIFICAT DE GARANTIE, PANGLICA, PLIC AURIU CU MESAJ, STICLUTA-daca ati primit).

DACA RETURNATI UN PRODUS, SE PRESUPUNE CA NU L-ATI FOLOSIT, DREPT URMARE NICI ACCESORIILE NU TREBUIE SA LIPSEASCA DIN COLETUL RETUR. PENTRU FIECARE ACCESORIU LIPSA SAU DETERIORAT SE VA OPRI DIN SUMA UN COMISION!

Returul se poate face doar in baza facturii primite!

Toate costurile de expediere vor fi suportate de client.

Bunurile trebuie returnate intr-un singur transport.

Ne rezervam dreptul de a refuza mai multe returnari din aceeasi comanda.

Atentie! NU acceptam pachetele cu ramburs.

In ceea ce priveste articolul 4 alineatul (1) litera (b) din Ordonanta Guvernului nr 130/2000, atunci cand se achizitioneaza produse pe www.alexandranacujewelry.com, cumparatorul are dreptul sa intoarca/inlocuiasca produsul o singura data.

Produsele gravate NU pot fi returnate!

Avem dreptul de a accepta sau de a rambursa dupa verificare, daca produsele indeplinesc conditiile cerute mai sus.

Daca doriti sa faceti schimb transportul/transporturile vor fi suportate de dvs!

Daca doriti sa faceti schimb si ulterior sa returnati si produsul schimbat vi se va retine 30 lei (PLATA CU CARDUL) /42 lei (PLATA RAMBURS) x nr. transporturilor efectuate catre dvs.!

Pentru a returna un produs, trebuie sa indepliniti urmatoarele cerinte:

Trimiteti un e-mail la office@alexandranacujewelry.com cu subiectul “Returnare (nume)”. Va rugam sa scrieti numele dvs. complet, numarul de telefon si numarul contului bancar in cazul in care banii ar trebui rambursati si CERETI adresa la care sa se intoarca produsul.  NU trimiteti coletul la alta adresa decat cea care va este oferita in mail. In caz contrar coletul nu va fi preluat si vi se va face retur.

O data ce produsul ne revine nefolosit, in ambalajul original, vom transfera in contul bancar specificat, numai costul produsului fara taxele de transport, nu mai tarziu de 14 zile lucratoare, daca ati ales plata ramburs. In cazul in care ati avut transport GRATUIT, vi se va retine 30 lei/42 lei reprezentand transportul, in functie de metodata de plata aleasa. Daca alegeti sa returnati doar o parte si ati avut transport GRATUIT, iar valoarea nu mai depaseste 500 lei, se va retine din total, transportul aferent, de 30 lei, etc.

Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata in contul IBAN furnizat de dvs., in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.