DESPRE

Alexandra Nacu Jewelry

A luat naştere în 2011, prin gravura manuală pe forme geometrice, bănuţi, plăcute, lucrate manual, fără matriţe, la care se ataşa un şnur. Ulterior portofoliul de produse    s-a diversificat, cu piese de bijuterie reprezentative. În acest sens au fost lansate brăţări, coliere, inele, brose şi cercei.

Background:

Alexandra Nacu a descoperit pasiunea pentru creația de bijuterii drintr-o întâmplare fericită , deși crede că nimic nu este întâmplător în viață.

Din timpul facultății de drept, şi-a dorit să facă ceva care să o lase să se exprime liber şi să-şi dea şansa de a-şi depăşi limitele. Astfel şi-a luat inima în dinţi şi a început o mică afacere pe cont propriu. Consideră o provocare să începi ceva nou după o perioadă în care te-ai format într-un alt domeniu şi să transformi o simplă idee într-o afacere de succes fără niciun fel de plan de business sau investiţie.

Creaţiile sunt realizate din argint, argint placat cu aur sau aur, într-o mare proporţie manual, unde nu se folosesc matriţe. Bijuteriile se disting prin formele perfecte, combinate cu cele asimetrice.

Inspiraţia vine din figuri geometrice, arhitecturi moderne și imagini futuriste. Bijuteriile sunt de mare simplitate şi rafinament, dar mereu la modă și elegante, devenind un must have pentru toată lumea.