TERMENI SI CONDITII

 

Bine ati venit pe site-ul oficial al bijuteriilor Alexandra Nacu. Accesul si utilizarea acestui site, informatii, servicii si produse sunt guvernate de urmatorii termeni si conditii.

Daca comandati online inseamna ca sunteti de acord si, prin urmare, va rugam sa cititi cu atentie TERMENII SI CONDITIILE site-ului si politica de RETURNARE si SUPORT CLIENTI inainte de plasarea unei comenzi.

Daca nu sunteti de acord, va rugam sa nu folositi acest site!

INREGISTRAREA UTILIZATORULUI, SECURITATEA DATELOR

Folosirea unora dintre serviciile oferite de magazinul virtual www.alexandranacujewelry.com, implica din partea utilizatorilor:

-furnizarea de date adevarate, exacte si complete despre dvs, asa cum sunt cerute in formularul de inregistrare al magazinului virtual.

-actualizarea acestor date de inregistrare de cate ori este cazul, pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Furnizarea de date inexacte sau false implica suspendarea contului si a posibilitatii crearii altui cont in magazinul virtual www.alexandranacujewelry.com.

In momentul inregistrarii in magazinul virtual, vi se cer anumite informatii personale, inclusiv o adresa de e-mail valida. Adresa de e-mail este necesara pentru autentificarea contului de utilizator, la aceasta adresa utilizatorul va fi solicitat sa activeze calitatea de membru in magazinul virtual.

www.alexandranacujewelry.com nu va divulga tertilor datele personale ale utilizatorilor inscrisi in magazinul virtual, fara acordul utilizatorului(nume, prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa postala), cu exceptia cazurilor prevazute de lege.

www.alexandranacujewelry.com isi rezerva dreptul de a furniza anumite servicii catre un tert, bazandu-se pe datele mentionate in formularul utilizatorului de inscriere in magazinul virtual. (ex. Date statisctice).

Utilizatorul se face raspunzator  de nerespectarea confidentialitatii asupra informatiilor de inscriere in magazinul virtual (in special numele de utilizator si parola) si de asemenea pentru utilizarea inregistrarii personale, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia utilizatorului.

Utilizatorul este de acord sa sesizeze orice utilizare neautorizata a contului personal in magazinul virtual www.alexandranacujewelry.com. De asemenea utilizatorul este de acord sa foloseasca butonul de iesire din cont (Log out) de oricate ori doreste sa paraseasca sectiunea personala din magazinul virtual.

Pentru pagubele morale sau materiale provocate de nerespectarea prevederilor anterioare www.alexandranacujewelry.com nu se face responsabil.

www.alexandranacujewelry.com va bloca, daca va crede de cuviinta, utilizarea serviciilor magazinului virtual pentru anumiti utilizatori care nu respecta prevederile acestui act.

www.alexandranacujewelry.com nu se face raspunzatoare in fata utilizatorului sau a unei terte parti in orice mod, pentru blocare si/sau stergerea contului din acest magazin virtual.

Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.

 

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizand magazinul virtual www.alexandranacujewelry.com, sunteti obligati sa respectati urmatoarele puncte, fiind direct responsabili de actiunile realizate in cadrul magazinului virtual si urmarile acestora:

  • sa nu publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica.
  • sa nu folositi informatiile din acest magazin virtual in scop comercial, doar personal.
  • sa nu folositi programe cu intentia de a distruge sisteme informatice sau informatii.
  • sa nu folositi materialele de pe acest site, fara acordul scris al proprietarului.

 

DISCLAIMER

Imaginile produselor din magazin sunt cu titlu de prezentare si nu reprezinta o obligatie contractuala din partea noastra.

Toate bijuteriile prezente in acest magazin virtual sunt fotografiate individual. Cu toate particularitatile lor. Cu toate acestea, nu putem garanta o acuratete de 100% pentru culorile din fotografiile de pe site. Diferentele, desi minime, pot aparea din cauza lucraturii manuale, unde nu se folosesc matrite sau a setarilor particulare ale fiecarui monitor pe care le vizualizati.

De asemenea, pietrele naturale din bjuterii pot prezenta imperfectiuni, diferente de nuanta sau textura. Acesta este aspectul lor natural care le face unice si nu poate fi considerat un defect.

 

DREPTUL ASUPRA PRODUSELOR SI MATERIALELOR INSCRISE IN MAGAZINUL VIRTUAL

Vizualizarea si utilizarea datelor inscrise in magazin virtual sunt permise doar pentru uzul personal al utilizatorului. Distribuirea sau compilarea si recompilarea sub orice forma sau folosirea acestor materiale in scopuri publicitare sau comerciale este strict interzisa, aceasta intrand sub incidenta legii drepturilor de autor.

Continutul magazinul virtualui, incluzand texte, grafica, imagini, soft si celorlalte materiale incluse aici sunt protejate de legea dreptului de autor si este proprietatea www.alexandranacujewelry.com. Niciun material/produs de pe acest site nu poate fii reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a magazinului.

Accesul in contul de administare sau pe contul de pe serverul unde este gazduit acest magazin virtual, de catre orice utilizator neautorizat, este strict interzis, aceasta constituind infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.