POLITICA DE RETURNARE

Vrem să fiți complet satisfăcuți atunci când cumpărați produse de la noi. Dacă nu sunteți încântați de produsele achiziționate, vă puteți întoarce și vom returna valoarea produselor comandate, dar nu si costurile de transport echivalente.

 

AlexandraNacuJewelry.com acceptă toate returnările fără motiv în termen de 10 zile. Aveți primele 5 zile pentru a ne trimite un e-mail cu „returnare [nume]” și încă 5 zile pentru a returna pachetul. Aceasta înseamnă că produsul trebuie returnat în depozit în maxim 10 zile lucrătoare.

Acceptăm numai produse care sunt în starea si ambalajul lor original, nu sunt uzate, deteriorate, și cu accesoriile primite.

Toate costurile de expediere vor fi suportate de client.

Bunurile trebuie returnate într-un singur transport.

Ne rezervam dreptul de a refuza mai multe returnari din aceeasi comanda.

Atenție! NU acceptam pachetele cu ramburs.

În ceea ce privește articolul 4 alineatul (1) litera (b) din Ordonanța Guvernului nr. 130/2000, atunci când se achiziționează produse pe www.alexandranacujewelry.com, cumpărătorul are dreptul să se întoarcă / înlocuiască produsul o singură dată.

Produsele gravate nu pot fi returnate!

Avem dreptul de a accepta sau de a rambursa după verificare, dacă produsele îndeplinesc condițiile cerute mai sus.

Pentru a returna un produs, trebuie să îndepliniți următoarele cerințe:

Trimiteți un e-mail la office@alexandranacujewelry.com cu subiectul”Returnare (nume)”. Vă rugăm să trimiteți numele dvs. complet, numărul de telefon și numărul contului bancar în cazul în care banii ar trebui rambursați și CERE adresa la care să se întoarcă produsul. Odată ce produsul ne revine în original, nefolosit, în ambalajul original, vom transfera în contul bancar specificat, numai costul produsului fara taxele de transport, nu mai târziu de 14 zile lucrătoare.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.